måndag 18 maj 2009

foton fran valturnén...


Joda, sa vi har kommit tillbaka nagotsanar helskinnade fran valturnéveckan, mycket jobb men ocksa mycket skoj... Har tyvarr inte kabeln till min egna kamera sa det far bli kontorets bilder an sa lange... Var fina buss (som dock inte fick halla hogre hastighet an 40km/tim - som om... ) En dubbeldackare fylld med goodies och valinfo.. (om ngn behover usbminne etc let us know, ,hihii)
Har sitter vi efter en lang dag i en mycket konstig liten by i mitten av den grona on, byn kallas Gort och den ar overfylld med Brasilianare, det finns i princip fler brasilianare an irlandare dar..
Ganska rolig blandning om man sager sa - irlandarna pratar lite portugisiska och brasilianarna lite engelska och irlandska..

Lite sightseeing hann vi med vid sidan av ocksa - bland annat fantastiska Cliff of Moher som de forsoker fa med pa den nya listan av varldens sju underverk...

sa, denna vecka blir lika stressig den, hade besok av storasyster innan valturnén och imorrn kommer basta frida och till helgen mor o en annan systeryster... ska dessutom med att hinna med att fira en vans fodelsedag samt uniteds ligavinst fran i lordags!

fick dessutom rapport om roliga och vackra bitas brollop! Manga lyckonskningar till de tva!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hihi, hörde att du fått mitt brev... Var lite trött när jag skulle skriva adressen så jag lyckades stava fel på irland :p Klisterhjärtan är bra för mycket :D 6 dagar kvar!!!! Löv jo!