onsdag 31 december 2008

plus och minus i vantan pa...

Sa har i vantan pa att riktigt komma igang med kvallens bravader kan en lista med plus med hemlandet och nya landet kannas nodvandig, speciellt med hjalp av de som faktiskt bott har i snart ett halvt decennium...

plus irland

far titta at ett helt nytt hall nar man gar over gatan, spannande bara sadar som vardagen behover

att kunna stanna forbi pa puben pa vagen hem fran shoppingrundan (intet handlande for mig forstas, bla) lagom avslappnat lagom mysigt, harligt

plus svedala
det finns mycket som kallas for i-landsproblem, inget tryck i vattenkranar ma vara ett sadant, men forsok att fa ut schampoo och balsam med fjuttstrale eller spola i toaletten om nagon annan i samma lagenhet varit dar mindre an tio minuter tidigare (och en kvall som denna blir ju detta oundvikligt) sa detta far idag bli ett STORT plus.

sen maste ju sveriges nogrannhet och ordentlighet faktiskt fa en hissning, hitta.se kan bara finnas i sverige!

Stallningen an sa lange 2-2... fortsattning foljer

Pa plats (utan ringar och prickar)

En krangel- och smartfri resa! helt otroligt med tidigare historik. Dock ska tillaggas att alla fordomar som finns om balter och deras seder och trender idag har bekraftats, fick ingen omedelbar lust att befinna mig mer i detta omrade an den timme som uthardades denna tidiga nyarsmorgon. Inser har att jag anvander mig av a a och o (lite roligt allt) i valdans manga av mina meningar, ni far gissa er fram till forstaelse!
Nagot som altid gar fram dock ar ju handklapplatar och hur perfekt ar val inte detta da?
Lyssna och njut av
The Meters - Hand Clapping Song

vi

denna blogg tycker jag inledas med en ledmotivlåt tillägnad oss två som kommer att skriva här.



nu är denna låt för alltid kopplad till oss, så det så!

en flicka av oss skriver från den lilla charmiga staden malmö, den andra från den lite större och ännu mer charmiga staden dublin, dit hon har precis flyttat. stay tune!