onsdag 29 juli 2009

som sagt.. galna grannar

finner det lite roligt att mina grannars protester over ljudnivan pa croke park i helgen och mandags har gjort att 'konserten ar i risk att stallas in' i gbg... (enligt aftonbladet) hihi, om de bara visste vilka galningar de hade att gora med!
bra var de dock;

söndag 26 juli 2009

varför på detta viset?

man kan bli tokig för mindre... så himla mkt som går bra och så mkt att va tacksam för men ändå försvinner inte den där olyckskänslan... Hur får man bort den?? och jag kan inte säga annat än att jag har vänner och events nog att hålla mig igång..
lisa r här på besök... mysig middag o film på söndagen med henne och husfolket, smirnoff mule launch på måndagen med gratis konsert, dricka och cirkusfolk.. samt tisdag med havsbesök o boules... onsdag middag med donegalfolket, torsdag middag med lisa på outback, och fredag u2 mm, igår ny konsert samt utgång med en drös urmysiga irländska tjejer (samt 2 pojkar) och idag mysdag med lisa o house.. ändå finns den där tomheten där. hatar hatar hatar det.. borde ju njuta av min tid här!! och det känns ändå konstigare då jag verkligen har skoj under tiden.. när ska detta gå över?!
som lite motvikt till detta:

lördag 25 juli 2009

u2

joda, igar var kvallen... u2 pa croke park i dublin infor narmare 90 000 manniskor.. mkt skoj... rolig avsultning pa kvallen med, the church (gammal kyrka som blivit omgjord till bar/restaurant/dansstalle) mkt mysig atmosfar... och carro! djen spelade faktiskt det man onskade... och han var helt chockat over min o noirins forvaning att han gjorde sa! du skulle gillat det..;)

kommer nog upp ngn bild fr konserten sa smaningom.

efter kyrkan blev det hem till en kompis med noirin o lars.. dar vi efter att ha mosat i oss pizza hamnade framfor tredje pirates filmen... n o jag har inte sett andra filmen och var darfor lite undrande over vissa utvecklingar varpa vi stallde ett antal fragor... (skulle ju faktiskt kunat titta pa nagot annat) men klillen svarade lugnt pa alla vara tusen fragor... och gladeligen sa!!hihi jag skulle skjutit oss om jag varit honom! tillaggas kan goras att han bor i en otroligt fin lagenhet i ett gammalt concent... sa kristligt tema pa kvallen.. hihi

innan konserten hann vi ocksa med ett par omganger boules i tradgarden... jag har tydligen hittat ngt sm liknar bllsinne for jag vann nastan hela tiden,,!

dock kant mkt mer stolthet om jag fATT vara med pa carros musikquiz -skulle va skoj1!

onsdag 22 juli 2009

h&m home

kollade in höstens produkter på h&m home. gillar man djurmönster så verkar det som den kommande hösten är då man ska införskaffa saker till hemmet. mycket leopard och zebrarandigt.








sen hittar man även usa-marint, som jag tycker är så tråkigt och fult. överhuvudtaget tycker jag att mycket styling från amerikat är så tråkig. fula mörka stora möbler, tråkiga beigeaktiga färger på väggarna. vill man kolla in vad för stil jag menar är det bara att kolla in vilket avsnitt som helst av extreme home makeover. plus att ni kan grina lite, om man känner för det.

karin!

vad tycker du om layouten?

och fasen vad jag skulle behövt dig på popqiuzet i söndags! en massa band och låtar jag vet att du skulle kunnat! suck. saknar dig.

mj

tänk vad söt han var, michael jackson. sjukt härlig video.

? dude

killen har hört av sig, påstår sig ha blivit av med mobilen och kunde inte komma åt internet, hmmm. fortsättning följer.

tisdag 21 juli 2009

hihi

noirin höll på att bränna ner kontoret igår när hon skulle laga sushi...

då blir det till att göra informationsvideo:

ehh.. bajs dude

killen har försvunnit spårlöst och svarar inte på sms.
nödvändigt att komma in i mitt liv.
fuck it. så nu går jag och grillar med vänner och dricker en massa tinto de verano istället. jag går på ipren idag så då får man dricka. in case you were wondering.

balkongen

har tyvärr inte tagit kort på balkongen innan jag gjorde min lilla renovering, det här var de bästa bilderna jag kunde hitta, sorry friends att ni får hänga med på lite bilder.







ena väggen, tegelväggen var röd, och insidan av balkongen var gul. jag har målat tegelvägen vit och satt upp utklippt vaxduk på de gula partierna. sen har jag köpt en bäddsoffa som jag kunde ha på kortsidan på balkongen istället för min gamla bruna soffa som endast kunde stå på långsidan.



måndag 20 juli 2009

strong dude

var och fikade igår med två vänner på glassfabriken, mycket trevligt. sen gick vi vidare till en pizzeria för lite näringsintag, därefter gick vi till debaser för att vara med på ett popquiz. där skulle vi gissa rätt på 45 låtar plus låttitel, gick väl sisådär men fan vad roligt det var. tom jones var inte rätt svar en endaste gång, men vi chansade på honom när vi inte hade koll, vilket var ett par flera gånger.

direkt efter debaser gick jag och lisa hem till mig för att hämta en massa filtar som vi skulle ha till utomhusbion i folkets park. väl hemma får jag ett mystiskt sms från någon som har kikat in mig på debaser, hmm.. nå väl. vi går tillbaka till de andra i folkets park och de berättar att så fort vi hade gått så hade det kommit fram en kille och frågat om jag var singel och ville ha mitt telefonnummer. därav det mystiska smset. sedan får jag ett sms till där han berättar lite om vad han heter och varför han gick fram och tog mitt nummer. han tyckte jag hade världens goaste stil och att jag var så otroligt vacker!

en sån kille ignorerar man bara inte så jag frågade om han ville ta en fika med mig på tisdag, så it´s a date now.

the shoulder

så dagarna rullar på ganska så bra ändå trots sjukskrivning. klättrade på väggarna i början på veckan men nu har jag kunnat hitta på lite saker utan att ha allt för ont.

var hos sjukgymnasten idag för att få lite övningar som jag kan träna min arm och axel med. nu hade dock akuten missat att berätta för mig att jag skulle försöka träna min arm innan jag får en tid till sjukgymnasten. överhuvudtaget fick jag inte alls så mycket information om vad jag skulle göra eller inte göra med min arm/axel. så nu ligger jag ganska så mycket efter och kunde inte så mycket med min förslappade arm. rör man inte sin arm på en vecka så att har man tydligen inga muskler kvar, fick jag erfara idag då jag skulle försöka röra nedre delen av min arm, gick inte. suck.

så nu gäller det att jag rör på den så mycket som möjligt, på rätt sätt förstås.

fredag 17 juli 2009

Clonmany, Co. Donegal


vackra vackra bukten... syns inte riktigt på bilden ,men det var riktig bergsklättring vi gjorde vid vissa tillfällen - mkt härligt högt och väldans fint!


Tack o lov för den träningsmanin som påbörjades veckan innan, hade aldrig orkat hela vägen upp annars... så skönt när vi äntligen nådde flaggan...

fyra o en halv timmas buss från dublin så hamnade vi allra högst upp på irland (bussresan krossade vid vissa tillfällen över till nordirland)


mkt frisk luft samt även pubbesök.. lilla lilla byn hade hela elva pubar (!) helt galet.. men vi besökte endast en - dock var vi där i sex o en halv timmar! de stängde ju aldrig.. plus att den låg tio meter från huset vi bodde i! lite pinsamt dock när vår lilla hörna av allsång (ja, tyvärr sant) helt plötsligt blev väldigt infokuserat - de släckte ner puben och satte spotlights på oss... hade ju varit lite skoj om det nu varit så att åtminstone en av oss kunde sjunga... vi hade i alla fall glädjen..

söndagen bestod av ännu mer vandring, vi såg lamor, vattenfall, aggressiva får, kossor på (ja på!) stranden och en grav från 1725... mkt mysigt!

hann ju även med att bada!! första gången i år för mig- men absolut inte sista!

morgonmys:

polska marta, irlandskorna noírín och dearbhla samt moi..
kan dessutom rekommendera att åka på helg med en italienare - han lagade all mat! hihi
marabourchoklad samt wasabi och andra konstiga cidersmaker gick hem hos folket...

friiiiday!

hihi.. en lang vecka pa vag mot sitt slut... men rolig vecka med! mkt som hander och mkt roligt...

hr dessutom utovat min mer omogna sida och tagit hamnd pa all tejpterrorism som jag fatt sta ut med pa kontoret.. bilder foljer - kan garantera ett litet leende i alla fall.. hih

ikvall blir det inflyttningsfest med kommissionsfolk, imorgon cricketmatch o picnic, pa sondag utflykt med min presschef samt lisa ryngo besok pa kvallen! mkt trevlig helg framover...

dessutom himla roligt att prata med caroline igar, aven om har ont sa ar hon en uppigande guldklimp.. tack baby.. klok som alltid!

njut av en gammal klassiker:

torsdag 16 juli 2009

adios mi casa, vamos a la playa

sovit på balkongen inatt, väldigt skönt och trevligt, och har sovit nästan helt natten igenom förutom då klockan ringt för citadon.

min mor ringde igår under ett väldigt kritiskt ögonblick. klockan var efter nio på kvällen, jag hade duschat och försökt tvätta mig under vänster arm, försökt få på mig ett linne i en kvart, gjorde så förbaskat ont, och linnet snodde in sig hela tiden. så jag storbölade.

så ringer mamma och jag berättar gråtandes om att det gör så förbaskat ont.
jag tar två citadon var sjätte timma, får inte tas oftare. men många gånger börjar värken redan komma tillbaka när det är en till två timmar kvar till nästa dos. nu var klockan efter nio och jag skulle ta nästa dos klockan tio. och på det hade jag ansträngt axeln genom att duscha och försöka tvätta mig under armen, av med kläder och på med kläder. jag hade alltså väldigt ont. men fick då veta av min mamma farmaceuten att jag kunde ta ipren tre gånger om dagen också. vilket jag gjorde ögonaböj och fan vad skönt det blev. nu behöver jag inte gräva ner mig hemma och ha ont.

så nu lämnar jag filmerna och soffan och drar till stranden, till kallbadhuset närmare bestämt och solar naken med en vän.

onsdag 15 juli 2009

he´s just not that in to you

för lite mer än en vecka sedan tog jag ett beslut angående en relation jag hade, jag avslutade den. fast fortfarande finns ett litet litet hopp kvar hos mig.

igår såg jag en film, en i raden av alla filmer jag sett nu, ganska cheesy, men jag, 29 år, fick ut ngt av den. den hette "he´s not that in to you". den filmen slår nog ganska många tjejer på huvudet, även flertalet killar. men jag tror ändå vi tjejer har en förmåga att alltid vända dåliga saker i en relation till något positivt, eller att det alltid finns en anledning till varför killen agerar eller inte agerar på ett visst sätt.

vi vänner som finns runtomkring förklarar lugnande, klart han kommer att ringa, klart att han är intresserad av en relation m dig, trots att vi vet att han inte visat så mycket intresse. vi är otroligt duktiga på att peppa, för vi vet ju själva hur det är att vara kär och hoppas och tro att den här killen kanske är the one, för ett tag. vi vill ju ha kärlek, bli omtyckt och vara så där förbaskat kär. vi vill ha drogen, kärleken.

sen självklart är inte alla vännerna runt omkring en lika positiva, vissa av oss dömer ut redan efter ett första snedsteg. och har väldigt svårt att höra eller säga något positivt om den "dömde". väldigt få vänner kan klara den gyllene medelvägen mellan dessa två extrema sätt. och allt handlar om hur nyktert man själv kan se på saken, som inblandad i en krånglig relation. hur långt man vill gå, hur länge man vill försöka. oftast väljer man att lyssna på de positiva vännerna, så kan man försöka leva på förälskelsen lite till. för den är ju så ljuv. det är endast du själv som kan bestämma när det är stopp.


och gillar en kille en, då försöker han få tag på dig, och vill träffa dig. annars är han bara inte så intresserad av dig.

så jag går vidare.
otroligt irriterande att vår layout ser ut som den gör vid youtubeklipp. kanske något jag kan titta på när jag nu är jag har blivit sjukskriven ett par veckor..
gick in på fejjan vid där här tiden, väldigt mystiskt, inte en endaste av mina fejjjanvänner inlogggad. i was the almighty, for a while. yeah.

finaste tributen till mj

en bruten axel tack

fan det var så länge sedan jag loggade in att jag glömt bort lösenordet.

kan inte sova, har sjukt ont i axeln. var ute m en vän och åkte longboard i söndags, turen slutade på akuten och m en bruten axel, yeay. så nu ligger jag här hemma, sjukt uttråkad, och väntar in var sjätte timma då jag får knapra mina vänner citadon.

tur i oturen så är det vänster axel, så jag kan skriva och torka mig i arslet m höger hand.

fredag 10 juli 2009

friday treat!

jag har aven jag tappat lite fokus fran bloggen, forlat! ska bli battre nasta vecka forhoppningsvis... ikvall blir det av till co. donegal i norra irland, nara gransen tillnordirland.. kanske lite surfning till och med! bad om inte annat...

se och skratta:

onsdag 1 juli 2009

onsdagsoro

ni vet den dar kanslan nar man har helt tappat koncentrationen och viljan att gora ngt pa jobbet? dar ar jag nu... hihi... traffade ambassaodren och personal fran svenska ambassaden pa lunchen da de lanserade Sveriges ordforandeskap.. mkt trevligt.. fick ett antal kommentarer dock da de serverade nubbe och kopparberg vid lunchtid! hihi... roligt hade vi alla fall! och fick lite fler kontakter... alltid bra!
Nar jag kom tillbaka till mitt kontor fick jag dessutom ett valdigt mysigt egengjort kort:

all and all en bra dag.. ska dessutom fora vidare sverigeflaggan ikvall da vi ska ut och fira med nya kopparbergsmaken har pa irland - apple/lime